Quote:
|
Originally Posted by CA UNCONNECT3D, a ajuns dom'le masina? eh? |
Deci, joi sau vineri, saptamana trecuta, am fost la renault am depus toate actele (ne-au asigurat ca totul este in regula, au toate hartiile, si ca, prin absurd, daca mai trebuie vreo hartie, ne anunta luni), am rezervat masina, mai aveam de primit factura proforma, sa mergem la banca si sa depundem banii.
Luni nu a venit factura (,,asteptam faxul!"), marti la fel, miercuri ne dau telefon idiotii si ne spun ca lipseste o foaie.... Bine domne', v-au trebuit 5 zile ca sa ne spuneti chestia asta? De foaia aia am facut rost abia AZI, pentru ca, din motive care nu tineau de noi, nu era posibil s-o aducem miercuri.
Am dat si foaia asta astazi, trebuiau pana in ora 18 sa ne trimita proforma, si tot nu au trimis-o. Simt ca innebunesc, am luat-o si putin razna si eram gata gata sa renunt la masina, dar m-a mai temperat tatal meu. Probabil ABIA LUNI, saptaman viitoare, va veni proforma si cine stie cand va veni si masina. Deci, in loc sa am masina AZI, o voi avea SPER saptamana viitoare, din cauza unor functionari cretini si birocrati. Daca nu era taica-miu renuntam sigur la serviciiile lor si le faceam si o reclamatie.
P.S. ma mai calmeaza vremea de-afara, bine macar ca e ditamai zapada si... pana la urma, poate e mai bine ca nu primesc masina pe o vreme ca asta. Oricum... traim intr-o tara... nasoala nasoala, iar asta se poate observa zilnic.