View Single Post
Old 09-02-2005, 21:24   #77 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

Quote:
Originally Posted by Marghioala
Ebe nu as fi intrebat daca nu as fi fazut ieri o chestie destul de ciudata..un om a deschis un subiect ceva de genu"server privat de wow in romania" la care reactia unui user a fost "inchideti acest topik ca e piraterie" topikul a fost inchis..de asta eram curios..in fine u prea conteaza.iar la faza "ca-s user nou" ce conteaza?adik daca acum mi-am facut cont ar trebui sa nu-mi exprim unele pareri?hai sa fim seriosi.daca omul are o oarecare educatie si nu "incuiat" ar intalege la ce m-am referit eu...pt mine e un efort sa platesc si nu cred ca acest forum este oferit in exclusivitate pt cei cu bani..daca e asa sa ma anuntati si pe mine va rog..:P in alta ordine de ideei ce vreau sa aflu eu..la acei 1 mil 800 pe care ii platesti cand cumperi jocul primesti si o luna gratis?ma rog inclusa in pretul de joc sau platesti un mil 800 si nu poti juca decat pana platyesti alta suma de bani..cam asta ar fi..multumesc pt atentie
- Ma om bun . Ce este cu tine ? De unde pana unde "te rog sa nu deschizi subiectul " poate fi tradus ca un pumn in gura ? Asta este si motivul pentru care intodeauna cand este vorba de banii altora incepe scandalul . Eu nu am facut decat sa-ti relatez din experienta mea iar tu ai impresia ca sunt exclusivist si nu vreau sa am de a face cu oameni fara bani .

DUDE !?

Ce anume nu ai inteles din "La toate jocurile este cam la fel" si " + 30 de zile gratis " care este repetat de mine in postul anterior de 2 ori ?

Problema cu serverele pirat este in felul urmator .:
Orice joc este in primul rand un produs comercial al unei firme care detine drepturile de autor , proprietar etc , etc. Firma respectiva comercializeaza acel produs pe baza unui contract individual aceptat de fiecare utilizator in parte ( licenta ) prin introducerea datelor personale ( nume , adresa , card )
Astfel oricine pe lumea asta nu comercializeaza produsul conform specificatiilor proprietarului se considera ca fura acel produs si se pedepseste conform legii .
Astfel un forum public cum este Computer Games NU POATE incuraja cu buna stinta un FURT . Daca utilizatorii pe acest forum fura sau nu este problema lor ATAT TIMP CAT NIMENI din cei care pot fi trasi la raspundere din punct de vedere legal ( moderatori , administratori etc ) NU STIU acest lucru.

Nu este treaba Computer Games, a mea sau a ta cine poate sa-si plateasca abonamentul lunar si cine nu poate . Aici pe acest forum se discuta despre jocul in varianta OFICIALA si atat . Pe alte forumuri private se discuta despre ce vor posesorii acelui forum . PUNCT !
As vrea sa fie mai multa lumea care sa nu fie afectata asa de tare in bugetul familiei de preturile software care asa cum am spus cu doua posturi mai sus :" Parerea mea este ca nu merita $15 pe luna nici un joc dar nu ai ce sa faci daca asta este mersul pietii " dar asta este situatia . Este doar un produs comercial si nimeni nu este obligat achizitioneze ceva peste puterile finaciare disponibile.

eBE is offline    Reply With Quote