View Single Post
Old 20-02-2005, 03:07   #48 (permalink)
b28rdw
Registered User

io am primit in noimbrie 2004 niste sennheiser 202. vreau sa spun ca din momentul in care le-am pus pe urechi, nu l-em mai dat jos cateva ore. le tin la servici. ascult "de toate" dar predomina house-ul. sunt pe sufletul meu. castile sunt inchise asa ca bass-ul e demential. inalte nota 10. medii, nota 9. calitate per total super. citisem threaduri integi despre casti si ce se spune de ele. concluzia trasa de mine. de la cele mai ieftine pana la cele mai scumpe, sennheiser sunt cele mai bune. 202-urile nu sunt imense dar izoleaza perfect. nu mai auzi nimic. iar pentru 70% din volumul pe care il pot suporta, afara nu se aud deloc. bine ca in birou nu e liniste perfecta. dar tot nu se aud. firul mi s-a parut ok. ce m-a surprins in mod placut a fost suportul pe care se infasoara "excesul" de fir (are 3 metri) si se poate agata la curea (nu stiu sa fi vazut pe cineva pe strada cu astfel de casti ). ele au fir pe ambele parti. faza cu firul pe oparte nu mi se pare ok. simiti ca ti se trage capul pe partea cu firul (parere pur subiectiva). cred ca au costat in jur de 1 mil, luate de la muzica.
concluzie: despre sennheiser, numai de bine. modelul 202 e facut pentru orice muzica, dar e perfect pentru boom-boom-uri din house si shootere. eu le dau nota 11

b28rdw is offline    Reply With Quote