Lvl 39

. Ce este infricosator insa, IERI, am vazut un mag lvl 50.
Cit despre tips&stuff:
-Total time played: 4 days, 19 hours, 50 minutes in 8 zile de cind am creat caracterul. De jucat efectiv am jucat cam 12 ore/zi restul de aproape 20 sunt stat in oras afk ca sa nu stau dupa aia la coada sa intru din nou.
-Oarecum am avut si un plan, stiind cam toate questurile pina la lvl 45. Si am facut multe questuri dar in felul urmator: luat cit mai multe questuri intr-o zona si dupa aceea omorit tot in zona respectiva, fie ca era pt. quest fie ca nu. Am avut si avantajul ca incepind f. repede am evitat aglomeratia mare pe unele questuri. De grupat nu m-am grupat decit ca sa fac mai multe questuri in acelasi timp pt. ca parerea mea pina pe la lvl 30 nu cistigi mare lucru in party ba chiar mai mult risti sa pierzi timpul. Am facut instance-urile RFC/WC/SFK/RFK doar odata si am si avut noroc de dropuri bune de fiecare data. De la 35 m-am mutat in STV unde practic orice omori e bun pt. un quest (si sunt f.f. multe in zona aia) si 37-39 multiple run-uri de Library si Armory ocazie cu care am reinoit si gear-ul si am ajuns la 60g.
-Alt motiv pt. care m-am agitat sa incep pe 11 a fost ca mai peste tot pe unde am fost cei din alliance era in jurul nivelului meu sau mai mici deci no pvp deci mai mult xp.
Daca aveam un party de 3 cu warrior si shammy sau 2 shammy probabil eram pe la 42-43 pe unde sunt majoritatea grupuletzelor care le-am cunoscut levelind cot la cot cu ok dar care de pe la 32-35 au inceput sa se desprinda.