Thread: Screenshots
View Single Post
Old 22-02-2005, 13:33   #77 (permalink)
Andrei [CG]
Administrator

Andrei [CG]'s Avatar

WoW Characters
Se respawneaza la 5 zile in mod normal, dar se mai intampla diverse accidente, pica serverul, scheduled maintenance, etc, deci in mod normal avem program sa o omoram de 2 ori pe saptamana.

De durat nu dureaza mult deloc, in lair mai sunt doar 4 garzi care trebuie batute inainte, poate 10 minute, si 30 de minute pentru Onyxia. Mai dureaza 30 de minute la inceput pana ne strangem, buff-uri, potion-uri, bandaje, etc. Ca orice instance din joc, cu cat il faci mai des cu atat il faci mai repede si mai eficient. Strategia e 90% din encounter si acum e simplu, dar in ultimele 3 saptamani am vizitat foarte des spirit healer-ul ca sa o punem la punct. Per total a fost o super-experienta, nu m-am mai simtit atat de bine la un joc de foarte multa vreme, desi au fost zile in care am murit toti de 4 ori la rand si am plecat fara nici un loot item. Faptul ca nu exista inca pe net o strategie publica despre cum se bate Onyxia a facut totul mult mai fun.

Loot-ul se imparte dupa un sistem gen DKP, in principiu la fiecare raid se acorda niste puncte tuturor participantilor, puncte pe care fiecare jucator poate sa le liciteze pe fiecare obiect care dropeaza. Cel care da mai mult, ia obiectul. Sistemul cel mai bun dupa parerea mea, e cel folosit de Conquest (http://www.conquest-guild.com/rpp/rpp.asp). Daca aveti intrebari / nelamuriri, faceti un thread separat si incerc sa va explic. Oricum, e o problema strict de endgame pentru ghilde medii si mari.

Andrei [CG] is online now    Reply With Quote