pana la urma, daca stam sa ne gandim, ne aflam intr-o plaja de preturi pentru masini incadrate in limite mai mult decat decente, calitate incontestabila, mai ales ca e vorba de masini NOI...
Mingea e la alex, numai gustul lui poate sa-l indemne catre ceva anume in cazul asta ca pana la urma sunt banii lui, placerea lui...eu pot doar sa spun ca as alege un tdi, mai slab intr-adevar decat un hdi, dar deficientele motorului ( tdi-ul a avut niste serii cu probleme la turbina, nemtii fiind oricum promti si mai mult decat receptivi la problema ivita) nefiind in stare sa concureze cu tinuta muult mai buna, conceptie a platformei high, finisari mai ok, tabla mai tapana...Vrei motor exceptional, merg pe hdi....mai vreau si restu' masinii, bag octavia, leon, golf, passat (ma opresc aici ca pe urma dau peste altele

).
nu ridic eu in slavi conceptul vw, ci aprox. 600.000 de masini vandute de porsche care se sustin singurele....eu oricum sunt indragostit de 330 xd, asa ca nu e decat un sfat ce-i mai sus

!!!