Ok, this is serious shit. Azi dimineata am formatat &reinstalat tot sys. Evident, cu cablu scos. Bag drivere, sygate, bitdefender cu firewall, 2 buc de anti spyware. Verific totul, scan &shit cu tot ce am la indemana = all clear.
Bag cablu. Evident, nu merge netul. ipconfig, ping in gw... merge. Ping aiurea, merge. In browser nika. Dupa ce am bagat 2 pumni rapizi in birou, dau allow all la sygate in ideea ca bitdefender o sa faca fata. Urmatorul minut a fost intens. 3 pop-up de la bdefender in care scria ceva rosu, apar si se inchid instant cateva ferestre dos, se inchide bdefender... black screen, reboot. Am ramas mut.
Acuma, pe C am 58 de executabile, in Program Files 8 foldere care nu ar trebui sa fie acolo, MyDoc nu se poate accesa, host idem, la startup imi apare ce este in atas, procesorul la 99%, memoria la 78%, aprox 150 de procese care ruleaza. Si toate astea instalate si rulate in doar 1 minut.
Cam atat am, vrut sa va zic. Acum, ma duc si ma impusc.
PS: Ieri seara am instalat la un vecin sygate. El tot pe clink &fresh install. Acelasi so ca si mine. Evident, la el merge sygate. Bine merci. Zis iz wodoo povah...