Am si eu o sala de net in Bucuresti deschisa cam de 1 an. Am incercat toate softurile de contorizare existente si am cumparat si Antamedia cafe printe ele.Nu am fost deloc multumita de acest soft, mentionez ca pe siteme am instalat ca soft de operate Win XP Home edition.ANTAMEDIA CAFE are o gramade de bug-uri. Mi-a mancat sufletul, trebuia sa opresc toata sala si sa restartez tot pentru ca nu mai imi vedea ip-urile la calcualtoare.Nu mai spun ca dadeam comanda sa imi deskida calculatorul 4 si se deskidea 8-ul sau inckideam clientul de la calcuatorul 3 si el inckidea clientul de la calculatorul 12, calculatorul 3 mergand in continuare fara nici un fel de probleme. In fine dupa am sunat o saptamana la ei zi de zi si am vb ore intregi nu s-a rezolvat nimik. M-au rugat sa le trimit un mail in care sa le scriu toate bug-urile existente. Si am facut un mail de vro 3 pagini, (nu exagerez) cu descrierea completa a problemelor. Ca raspuns mi-au zis sa reinstalez noua vrersiune. Zis si facut, am muncit o juma de zi sa sckimb totul ca la final sa vad ca am ramas cu aceleasi bugu-ri plus altele. Daca vroiam sa vad raportul cu cati bani s-au incasat pe fiecare calculator in parte imi arata 0 LEI. Asa ca pe langa banii pe care i-am dat pe acest soft m-a mai costat o gramada si telef mobil pt cate telefoane am dat in Serbia. Recunosc are o grafica super deosebita dar nimik mai mult.O fi stabil si o merge beton pe win 98dar pe Xp e dezastruuuuuuu. Inca mai am factura de la ei cu licenta pt 20 de calculatoare daca e cineva interesat o dau macar sa imi scot banii de mobil

Acum folosesc Guardian si sunt f multumita am DeepFreeze pus pe C si D iar cine vrea sa isi pastreze salvari de jocuri sau alte documente o face pe mail fara nici un fel de probleme. Deci Guardian merge testat de mine beton pe XP cam din luna iunie pana in prezent fara probleme.Am luat de la Cristi Rozor chiar si programul de bar care merge ok si imi e de mare ajutor.