View Single Post
Old 16-03-2005, 23:06   #5 (permalink)
Forte
Moderator

Din pacate atunci cand un patron de icafe spune ceva de bine ... imediat sa gaseste un ex-client sa zica ceva de rau.
Acesti ex-clienti, care se simt atat de bine pe computerul personal si cu netul din reteaua de cartier ... mereu se gasesc sa comenteze.
Discutia asta ar trebui sa fie intre cei care conduc icafe-uri si cei care la frecventeaza ... restul se baga si ei ca "musca in lapte". Eu daca vreau parerea cuiva ... o vreau pe a unui client care isi doreste ceva ... si poate ca eu il pot ajuta.
Toti fostii mei clienti trec cu placere prin sala ... mai ales pentru ca sa-si revada partenerii de joaca ...
Oriunde merg ... punctul de intalnire este la sala si pleaca impreuna ... apoi seara tarziu tot aici revin ... Sala este ca o a doua casa pentru ei ... Si sa stiti ca majoritatea au computere si net acasa. Cati bani cheltuie in sala ... fiecare dupa posibilitati ...
Eu cred ca vina apartine si patronilor ... care nu au stiut sa-si fidelizeze clientii si sa-i atraga intr-un fel ...
Asa ca [$ir] spAwn cred ca mai degraba tu nu ai gasit sala in care sa te simti bine ... si care sa-ti intre pe sub piele ...

Eu nu am vazut icafe-ul doar ca o simpla afacere ... am vrut ca sa ma simt mandru de ce fac. Ma doare cand cineva pleaca nemultumit de la mine si sunt bucuros cand cineva este multumit de noi. Incerc mereu sa iau atitudine si sa rezolv orice problema aparuta.

Sunt extrem de sigur ca icafe-urile vor exista mereu ... asa cum exista in lumea larga ...
Este foarte adevarat ca vremea Tec-urilor, a gogoseriilor, a salilor cu pokere, a salilor de biliarde a trecut ... asa o sa treca si vremea icafe-urilor ... dar unele tot o sa ramana ... unii vor supravietui, altii nu ... Este un fenomen perfect normal ... Sa speram ca ne vom adapta si vom face alte afaceri.

Imi pare rau ca noi romanii nu putem fi mai optimisti si sa vedem viata mai in roz!
13 septembrie 2007 - 1998 = 9 ANI de FORTE!

Forte is offline    Reply With Quote