|
OK, nu trebuia sa deranjeze pe nimeni acel post, eu mi-am spus parerea, am jucat din mai multe sali, dar doua mi-au ramas undeva special, dak vreodata ma mai duc la net sa ma joc ceva cu baietzii si fetele probabil o voi face din EMA sau WIRED ( mai exista ? ), acolo am lasat eu luni intregi de nopti nedormite si de fire de par alb cand te stresau baietzii...
Ah da am fost si prin FORTE... in vizita... Join mai joaca si el ceva sau mai trece pe acolo... eu am facut o simpla paralela intre astea... probabil ca int-ro anumita situatzie m-as intoarce sa mai joc ceva de la un i-cafe, dar am observat un lucru, s-au schimbat foarte multe lucruri si oamenii care frecventau salile acum trei ani si cei care vin in ultimul timp, FORTE tu ai spus-o e loc de intalnire pentru cei care obisnuiau sa joace de acolo, acum viziteaza, si eu ma mai intalnesc cu baietzii de atunci dar numai ca ne vedem la o bere, suc, cafea ce prefera fiecare si nu intr-un i-cafe ci la o simpla cafenea... cam asta ar fi diferenta si probabil cei catziva ani care au mai trecut peste noi... Nu mai sunt un copil care imi da mama sau tata bani cate 50.000 de lei pe zi si eu zic ca merg la net sa ma joc, doua ore pe atunci erau 20.000 si un pachet de tzigari era 12.000 mic, mai imi ramaneau bani si de un suc.
Sunt pe proprii mei bani si eu privesc partea financiara.... ca chestie priveste sala intr-o noapte de vineri sau sambata, si spune-mi cate persoane de peste 25 de ani sunt in sala ? ( venite sa piarda timpul ) probabil 2 - 3 si poate ca motivul ar fi ca nu au nimic de facut pe acasa... diferentza ar fi ca acum sunt alte lucruri de facut... ( asa privesc eu, daca vrei sa ma critici pentru ceea ce gandesc esti liber sa o faci la fel cum si eu sunt liber sa o scriu ) Ah da noi privim din doua prisme diferite, tu ca un patron de i-cafe, eu ca un fost 'abonat' (daca pot spune asta).
Si as putea spune inca ceva, prin faptul ca am net de acasa singurul lucru negativ la acest lucru este ca sunt de unul singur si uneori ma plictisesc, era imposibil ca in sala sa nu auzi o gluma din 10 in 10 minute si pauza de tigare cand fugeam in spatele salii si o pufaiam repede ca schimbasem echipele si trebuia sa reluam jocul ( aici ma refer la sala EMA si la jocul CT )
Ma opresc aici, cam asta as putea spune...
Last edited by [$ir] spAwn; 17-03-2005 at 13:12..
|