Pe 13.09.1998 am deschis eu sala de jocuri, nu aveam net pe atunci.
Din clientii din primul an foarte putini mai revin prin sala. Dar atunci cand revin stau la o discutie de placere si joaca cate un joc mai vechi : quake, starcraft.
In '99-2000, fosti clienti de ai mei si-au deschis sali de net ... in 2-3 ani au inchis cu totii si unii dintre ei mai vin si acum pe la noi. Culmea este ca desi la toti le-am zis ca nu este o afacere buna ... ei nu m-au crezut. Bine macar ca nu-mi poarta pica.
In 7 ani ... unii au terminat liceul si chiar facultatea ... normal ca acum au alte obligatii si alte idealuri in viata.
Dar vin mereu alte generatii, generatii care au computer acasa, ba chiar si net si totusi vin la icafe ca sa arate ce bine joaca ei jocul ala sau sa se intalneasca cu cineva sau pentru o fata ...
----------------------------------------------------------------
Concursuri .... super .... cum taxa de inscriere?

... ce mai? premii asa mici
Un concurs pentru ca sa fie de success trebuie sa aiba o taxa de inscriere minima si sa aiba premii cat mai mari ... si eventual la el sa nu participe echipe foarte bune, ca se stie ca aia iau banii.
13 septembrie 2007 - 1998 = 9 ANI de FORTE!