|
Am citit articolul si parca era din 2001, nu ? asa am vazut, sincer ma intreb la ce erau preturile de mai jos pe foaie, foarte ridicate pentru vremea aceea, si pot spune ca ai mare dreptate, pe langa ca sa rezisti mai ai si birocratia asta pe cap, vine Garda Financiara, dupa care cei cu Licentele, cauta acul in carul cu fan si de cele mai multe ori il gasesc, numai asa pentru a ciuguli si ei ceva de la tine, la cat am vazut si auzit ( ciugulitul minim este 5.000.000 ) ce mai sa-i iubesti nu alta...
Chestia cu concursul, nu trebuie neaparat o suma mare de bani, dak vii sa joci pentru distractzie si iei doar banii pentru orelel platite si un mic plus pentru a lua o cupa sau o chestie din-asta, o felicitare... cine stie, apoi o bere sau un suc sau chiar si o cafea fiecare cu ce prefera, poate ar putea iesi ceva mai interesant... nu vad scopul neaparat sa dau premiul in bani... ei asta ar cauta dar... poate sa te simti si mai bine... sa concurezi cu alte echipe sa vezi pe unde te situezi... nu stiu... eu ma gandesc acum cand le scriu... nu stau sa ma gandesc la asta special... daca va fi nevoie probabil ca o voi gandi...