View Single Post
Old 18-03-2005, 18:41   #11 (permalink)
MeHigh
Registered User

@Jijea Prietenul meua dat oteapa in sensul ca a facut unabonament,a luat telefonul, si nua vorbit nici un minut, dar nici nu a platit nimik, in asta consta "teapa"
@iggy : Merci pt raspuns, am inteles sim-am informat, i cele dinurma se pare ca va trebui sa plateasca.

Si pt cei care cred ca eu as fi "prietenul" tepar, va garantez ca nusunteu....este celmai bun prietenal meu totusi, si m-am implicat cum am putut sa aflu ceva despre chestia asta, si um zicea cineva mai sus, cum ca threadul este deschis pt a ajuta un tepar, nu asta era ideea, vroiam doar un sfat de la cineva care a patit asa ceva, si cuma procedat, unde trebuie platit, cuma facut,se poate plati in rate...s.a.m.d, daca imi puteti da niste informatii, va multumesc,anticipat, daca nu....lasa-ti acuzele totusi, eu personal sunt abonat connex de vreo 3 ani, am chiar mai multe abonamente, nu-mi permit sa intru in baza de date a companiilor de telefonie mobila ca rau platnic, tie CBR ti-am explicat pe privat, daca mai pot sa te lamuresc in vreun fel iti stau la dispozitie oricind ....so va multumesc la toti pt posturi, si mai ales celor care au incercat sa ma ajute.

MeHigh is offline    Reply With Quote