View Single Post
Old 25-03-2005, 01:17   #17 (permalink)
GSM-Stefan
Banned

GSM-Stefan's Avatar

intervin si eu aici in discutie ! am jucat de prin 99 cs si ajunsesem prin 2003 in iarna,chiar inceputu lu 2004 sa joc f f f bine....am fost pe la lanuri cu echipa etc,locuri bune,2-3 ,cand nu venea tegu , etc.....si dintr-o data,prin februarie 2004 nu am mai simtit nevoie sa joc cs si sa ma duc la sala,asa dintr-o data ! desi pana atunci stateam zilnic 6-8 ore in sala , marea majoritate le jucam,pcw-uri , lanuri ,antrenamente , etc......dar deoadata m-am trezit,neasteptat si mi-am pus intrebarea : pt ce joc ? ce poate fi asa important incat sa imi consum energia pe o zi intreaga,deoarece dupa ce stai 8 ore intr-o sala de net esti frant,daca mai stai si cu ochii in monitor , deja te culci....si pe deasupra,mai dau si bani aiurea,facand un calcul minim (6 ore pe zi minim x 15 000 ora = 90000 lei dintr-un foc,asta minim,1 pachet de tigari minim , 1-2 cola la 2litrii,1 saorma sau ceva de haleala ...... si ma ducea cam la 250-300 de mii pe zi.....si mi-am dat seama ca pe langa ca nu fac nimic constructiv pt mine,si pe langa faptul ca imi ocup tot timpul si toti banii ..... am zis ca mai bine ma las ! un lucru intelept , si de atunci ma intorc cu placere in acea sala de net (Forte cred ca stii despre cine vb,am fost si prin cta eu,jucam de la ulisse din sala,din opal)..... si stau cu supraveghetorii de vb , cu catziva baieti din garda veche de pe acolo,care ii cunosc de ani buni de zile....si am ramas amici ...... si cateodata mai bagam si noi un quake sau un cs 1.5 de amintire, de ce a fost , dar atat ! statul intr-o sala de net nu inseamna distractie sincer......sunt unii care se duc dimineata la 6-7 la sala si pleaca dupa o zi,doua , trei.....isi pierd viata ..... si nu realizeaza acum,ci doar mai tarziu si isi dau seama ce au pierdut , timpul lor "liber" intradevar.....este un fel de "mania" aceasta sala de calculatoare ! nu zice nimeni sa nu te duci de 2-3 ori pe sapt,1-2-3 ore sa iti faci damblaua sa te joci ceva....cu prieteni,dar nu trebuie facut un mod de viata din aceasta ! mai bine iesi intr-un club undeva,cu tovarasha,cu prietenii,bei un suc, o bere ,mananci o aluna,niste caterinca,te socializezi si ai mult mai mult de castigat si mai ales te simti bine ......

si inca ceva,in romania vor mai exista cel putin 1-2 ani de acu in colo,daca nu chiar 3-4 , sali full , de copii care joaca CS ...... nimic mai mult,de dimineata pana seara , mananca CS pe paine !

nu stiu daca sunt off topic sau nu ...... oricum acesta este punctul meu de vedere !

GSM-Stefan is offline    Reply With Quote