View Single Post
Old 31-03-2005, 11:37   #87 (permalink)
wictb
Registered User

Red Mist si Sudoarea Pamantului sunt superbe, nu vad ce as putea critica - decat, poate, o tura de NeatImage cu ultima.

Mai departe, ma inchin si fac plecaciuni in fata Transparentei Are un aer de matinal.. Foarte frumos surprins. Ar fi fost si mai frumos, totusi, ca respectiva sa se fi uitat undeva intr-o vale, si sa fie surprinsa mai din spate. Sa aiba mai multa adancime, ma gandesc. Dar - tu esti artistul.

Violet nu imi place in mod deosebit. Cred ca din cauza tuturor chestiilor minore de ici colo, fire, crengi, copacei, pete, etc.. In schimb, se joaca frumos cu lumina si umbra. Mai ales cu tonurile rosiatice pe zapada.

Greu E foarte deranjanta perspectiva distorsionata a muncitorului. Ochiul imi spune ca e ceva in neregula cu ea..

Pride e interesant Iarasi o perspectiva oarecum aiurea la ..chestia din care iese focul Focul e realizat destul de calumea. Dar vad ca ai adaugat efectul ala de .."aer incalzit ridicandu-se".. nu deasupra gaurii prin care iese focul, cum cred ca ar fi trebuit - ci.. mai incolo Acum incepe sa mi se para flacara un pic aiurea, prea lunga si prea subtire Damn it.. La inceput eram sub vraja ..conceptului, cred.

Si, in final, Alb.. Interesanta ideea. Dar cred ca ar fi fost mai bine daca liniile alea orizontale ar fi iesit mai paralele. (Eu cred ca am o obsesie cu perspectiva..)

wictb is offline    Reply With Quote