Thread: N E W S
View Single Post
Old 01-04-2005, 17:51   #337 (permalink)
harpa
Banned

harpa's Avatar

daca e sa o luam asa ... imi e greu sa vad ce apreciaza un incepator la dslr.... cred ca habar nu are de diferenta... o sa zica "ce naspa... la aparatul meu p&s puteam sa vad imaginea si pe lcd... si oricum faceam poze mai sharp.... de ce oi fi dat bani pe amaratul asta de dslr" .. asta e ideea.. un incepator habar nu are.... de ce sa-l prostesti sa ia dslr? .... ca sa-ti mearga tie profitul.. si daca e de imitat .... canon are cel mai mare succes la vanzari ... deci concurenta imita pe canon ca asta vrea si ea.. bani (o sa zici e normal)... eu zic e normal dar trebuie sa-ti pastrezi si o decenta.. pt. ca multi cunoscatori apreciaza asta .. pentaxul nu a reusit... aspira catre un canon wanabe (la profituri ma refer la profituri ma refer la profituri ma refer si la strategie de prosteala)

Quote:
Harpa, aici gresesti. *istDS-ul nu e un "dslr pentru incepatori", ci un dslr utilizabil pana si de incepatori
pai asta e prosteala .. de ce are nevoie un incepator de un dslr care costa cu 700$ mai mult decat are el nevoie..... sa faci un aparat care e si tanc si prastie .. e o greseala... dar se pare ca scoate bani

dar sincer nu am vazut profesionisti cu 300D sau *istds deci cred ca extra featuresurile alea sunt puse ca sa dea bine la review ca nu cred ca sunt folosite nici de 15% din utilizatorii totali de dslr-uri incepatoare

si pentru ontopic ca sa nu se supere mir:

http://www.dpreview.com/news/0504/05...shita_dslr.asp

Matsushita and Olympus produc noi dslr - uri

Last edited by harpa; 01-04-2005 at 19:02..

harpa is offline    Reply With Quote