View Single Post
Old 03-04-2005, 18:18   #19 (permalink)
A-ZAPACIT
Registered User

Salutare prieteni !!!!

Ma vad in postura sa scriu una doua reactii la cele scrise de N6600 .
Stai sa vad daca prind ideea daca te duci intr-o sala faci un counter cu baieti din sala asta nu inseamna ca socializezi ? Distractie inseamna ce : sa bei bere , sa fumezi si sa asculti manele? Nasol , nasol de tot de mine .Eu beau vin , nu fumez si nu ascult manele .Asta inseamna N6600 ca ma distrez sau nu ?
Apoi ma gandesc la varianta sa iesi cu vreo tovarasa rupta in gura sau sa joci un counter cu niste adevarati . Prefer mereu varianta a doua .
N660o trebuie sa iti spun ca nu stiu ce rost are sa ne uitam la TV ca nu avem nimic de castigat.Apoi chiar din uitatul la Tv nu te socializezi cu nimeni .
De fapt fosti clienti care au jucat mult si critica salile de internet . Isi fac calculul acum ca la pretul actual de internet si la pretul unui calculator te-ar scoate mai ieftin decat sa vii la o sala zi de zi . Dar ei uita ca in trecut sala era langa scoala si chiuleau de la ore . Planuia in trecut cu prietenii lui cand venea week-endul long-nighturi , cu o bere la picior avand langa el si alune , tigari si tot ce isi doreste .
N6600 am o ultima intrebare . De ce beau oameni in oras o sticla de vin la 200-300.000 cand o pot bea acasa la 60-90.000 lei ?

A-ZAPACIT is offline    Reply With Quote