View Single Post
Old 04-04-2005, 10:24   #89 (permalink)
Cris
Registered User

Cris's Avatar

Good work! Se vede ca sunt fotografii trudite ca sa zic asa si imi place selectia.
N-am nimic de obiectat fiindca ce vreau sa spun e legat doar de aspecte subiective, fotografiile stau pe propriile picioare foarte bine, asa cum sunt.

La Greu nu e nimic de schimbat. Perspectiva e foarte buna, e inclinata si distorsionata lucruri care subliniaza tensiunea. Deci well done!

La Pride personal ma deranjeaza un pic ca faclia e aproape neagra, deci e o mare zona din fotografie care imi lasa mixed feelings about it. E foarte greu de facut ceva aici intr-adevar.. daca maresti luminozitatea local (contrast masking sau ceva de genul) o sa dam de un noise puternic plus un dymanic range slabut. Alta optiune ar fi fost sa lasi silueta complet dar trebuie sa recunosc ca detaliile alea care sunt sugereaza o lucratura interesanta pe tortza...

La Alb n-am nimic de comentat, doar ca asi fi incercat sa creez iluzia unor riuri negre care ies din geam si asi fi intors totul cu 90 de grade. But that's just me.

Oricum, felicitari!
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote