|
cand folosesti o astfel de mira nu iti calibrezi monitorul.. ci te joci cu butoanele lui
e ca si cum ai pune o poza cu detalii in umbre si ridici luminozitate monitorului pana vezi acele detalii .....
pt a avea cel mai mare dynamic range
si mai ales pt. a vede culori adevarate (ceea ce mira aia chiar n-are cum sa-ti ofere.. asa cum a observat si msd)
nu exista decat o sg. solutie.. si bine'nteles e o solutie mai scumpa decat sa descarci o mira de pe un site.. si anume de la 200 - 400 dolari un calibrator deala hardware care se comporta ca un ochi impartial si constant
ps: n-o comercializez ... dar uite ca eu m-am lovit de problema calibrarii monitoarelor ca aveam nevoie ... si n-am gasit pe nimeni sa ma ajute (cu banii binenteles .. rezonabil).. si m-am gandit ca daca vreunul din voi are nevoie de calibrare .. in schimbul unei sume nu prea mari sa va ajut.. avand in vedere ca am investi in calibrator.. sau poate preferi firma aia din link??
ce ti se pare asa deplasat... ???
+ ca pt. a calibra un monitor si o imprimanta ai nevoie si de ceva cunostinte care cer timp si bani pe carti ..
deci daca cineva se loveste de problema asta.. ofer consultanta... e gresit? spune tu de ce?
|