View Single Post
Old 04-04-2005, 19:44   #14 (permalink)
harpa
Banned

harpa's Avatar

ce intelegi tu prin corectat imaginea monitorului?

noi vorbeam de culori adevarate .......
Quote:
Salut oameni!
Am vazut ca o mare problema pentru fotografiile bagate in computer este calibrarea monitorului: una vezi si alta iese!
adica de exemplu pun rosu in photshop si vreau acelasi rosu sa iasa la orice imprimanta calibrata corect.. asta inseamna corectare pt. mine.... acest lucru nu se poate face decat cu un calibrator hardware.. daca ma intelegi

1.da era vorba de "sa nu cada lumina pe ecran" m-am exprimat in graba

2.in camera trebuie sa fie o lumina slaba.. deoarece crt nu au o luminozitate extraordinara si de preferat la aceeiasi temeratura cu a luminei zilei .. deaia mi-am luat becuri speciale....

Quote:
PS:Cand o sa imi iau monitor (acelasi ca al tau) o sa te chem sa mi-l reglezi.
ce vrea sa insemne asta......? habar n-am ... adica calibratorul ala calibreaza numai monitoare ca ale mele .. sau eu stiu sa calibrez numai monitorul meu? nu inteleg aluzia

si oricum monitoarele sunt diferite.. chiar si acelasi model aceisi marca etc.... fiecare monitor e unic .. de aceeia ai nevoie de o unealta hard impartiala ca sa-ti gaseasca particularitatile monitorului tau.....

dar vad ca tu defapt vrei sa afli mai multe... si in loc sa intrebi politicos vad ca postezi ironic.... asta nu e frumos

Last edited by harpa; 04-04-2005 at 19:55..

harpa is offline    Reply With Quote