View Single Post
Old 09-04-2005, 11:07   #1 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Exclamation Angajez DJ pentru o zi!

Angajez DJ care sa mixeze intr-o noapte!

Am nevoie de o persoana care sa vina sa mixeze duminica, 17Apr de pe la 19:00 pana cand pleaca lumea. Preferabil cu cd-urile personale (sau daca aveti o lista clar definita pot sa iau eu melodiile de pe net si sa fac cd-uri). Nu ma intereseaza persoane specializate doar pe un tip de muzica (trebuie sa bagati de toate, inclusiv manele dupa 12:00-01:00, trebuie sa danseze lumea). Exact asta e problema mea, DJ-ul rezident e de prin Cuba si nu prea stie altceva decat melodii specifice "Salsa". Daca vin persoane cu dedicatii, banii sunt ai DJ-ului (pretul il stabiliti voi, desi eu zic sa mergeti pe ideea 50.000 dedicatie sau melodie si 100.000 dedicatia cu melodie). La un moment dat o sa fie si ceva concursuri, acolo trebuie bagat un anumit CD, etc. (dar ma rog... astea sunt treburi de vorbit pe loc).

PS: Imi trebuie o persoana care sa stie despre ce e vorba, nu un DJ de winamp. Acolo sunt scule de discoteca si nu imi permit sa le stric (si nici cel care o sa vina sa mixeze nu o sa-si permita). Ma intereseaza si pe unde ati/a mai lucrat.

PRET: Discutabil in functie de "CV" + cate ceva de baut.

AIWA: Sa imi dai un pm daca trebuie sa specific clar pretul. \ Daca poti, fa si tu thread-ul sticky pana pe 17Apr sau macar pana gasesc ceva (eu am zis sa nu-l pun eu singur...). \ Tu stiam ca esti in domeniu... Nu ai pe nimeni in Bucuresti pe care sa-mi recomanzi?

Fara discutii off-topic!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00071.JPG
Views:	534
Size:	44.9 KB
ID:	37427   Click image for larger version

Name:	DSC00083.JPG
Views:	363
Size:	24.7 KB
ID:	37428   Click image for larger version

Name:	DSC00094.JPG
Views:	521
Size:	39.0 KB
ID:	37429   Click image for larger version

Name:	Afis Balul Primaverii 2005 copy.jpg
Views:	256
Size:	296.1 KB
ID:	37432  

Last edited by CBR; 09-04-2005 at 13:50..

CBR is offline