View Single Post
Old 13-04-2005, 13:19   #43 (permalink)
anabanana
Registered User

anabanana's Avatar

hub de anime: anime.dyn.ro (cu toate ca acuma nu mai e ce a fost... ), iar daca stati si cautati veti gasi si cateva site-uri cu trackeri din romania (daca vreti bittorent la viteza mare)...

recomand (sunt mai mult serii): berserk, kimagure orange road (telenovela), trigun, one piece, db (clasic,z si gt), hellsing, cowboy bebop, outlaw star (cam la fel cu c. bebop, doar ca e mai mult spre comedy), ghost in the shell (filmele si seriile), great teacher onizuka (super comedie), full metal panic, fmp fumoffu, fma, elfen lied, DNA^2, dears, samurai X, kimi ga nomozu eien, samurai 7 (dupa filmul lui kurosawa dar cu mecha), samurai champloo, vandread, tenjou tenge, hack!(sunt vreo 2 serii), final fantasy, excel saga (parodie la anime cunoscute), ... si lista continua (cand o sa-mi mai aduc aminte o sa mai completez).

serii care sunt in desfasurare si ma uit la ele: naruto, bleach (astea doua sunt spre super puteri, gen dbz), ah!my goddess (e si o serie mai veche din '92-'93), air, sunabouzu (comedie), girls bravo second season ; naspa ca au luat astia de la cartoon network naruto si acum nu se mai gaseste usor...

cam pt fiecare anime exista si manga care are de obicei povestea mult mai bine dezvoltata...

daca vreti mai multe informatii despre o serie sau un film:click 1 sau click 2 ...

edit:Z4m0lx3 nu cumva esti [a.o]Z4m0lx3 ?! acum imi aduc aminte ca parca era si un tokra pe aici...
am vazut ca threadul asta este din 1999 si a fost inviat in 2005!

Last edited by anabanana; 13-04-2005 at 13:33..

anabanana is offline    Reply With Quote