View Single Post
Old 14-04-2005, 15:58   #52 (permalink)
Senatoru
Registered User

Senatoru's Avatar

A-ZAPACIT ...nu stiu ce are Rozor cu mine ptr ca in postul pe care l-am scris nu au existat cuvinte care sa-l deranjeze prea tare cu exceptia cuvantului "Rusine".Cum am mai scris am o sala de 8 calculatoare intr-o comuna si in loc sa-mi cumpar piese ca sa imbunatatesc calculatoarele am preferat sa cumpar un program licentiat si nu pe bani putini desi sala nu face decat sa ma tina la nivelul existentei.Pe mine nu m-a suparat decat faptul ca ptr versiunea Xp mi-a cerut alti bani desi la majoritatea programelor care exista pe internet update-urile nu se platesc.In rest prg m-a multumit pe deplin in win98 si daca ar fi rezolvat si problema cu serialele cu totii cred ca eram cei mai fericiti.
Si pe cine s-a suparat el pana la urma?Pe un CLIENT? Ptr ca asta sunt pana la urma ptr el.E ca si cum daca cineva vine la sala la mine sa se joace sau sa stea pe internet si calculatoarele mele nu merg eu sa fiu cel care se supara si sa ma enervez in loc sa incerc sa rezolv problema?Cu siguranta Cristi Rozor va citi acest post si vreau sa stii (Cristi) ca nu ma magulesc acum in fata nimanui dar pune-te in locul meu si cred ca imi vei da dreptate.

Senatoru is offline    Reply With Quote