|
Dakarlo... cred ca ar trebui sa dai o fuga pana la trainer sa dai un respec... m-am uitat pe profil si e cam aiurea ce ai tu acolo... nu stiu la ce speri sa ajungi, dar cum ai inceptut intrevad un talent spec prea stralucit
pt. inceput... Suppression.. desi din descriere suna bine... in realitate e useless, eu l-as da jos
pe linia a doua la affliction nu ai nimic, Improved Drain Soul si Tap Life sunt folositaore.. dar itzi mai trebuie un pct ca sa trecila linia a treia... imp drain life 1/5 cum am facut eu e o solutzie... sau imp drain life 5/5 si daca iei si shadow mastery ai 85.2hp/tick => 426 in 5secs la 54 cand iei Drain Life Rank 6
Imp drain mana chiar e o prostie pe multzi i-am auzit ca e useless... inafara de o bataie cu un pally sau druid nu vad unde te-ar ajuta...dar si acolo... ii tzi in fear nu stai sa ii drainezi de mana
Grim Reach... chestia asta cu range'ul mi se pare aiurea... adica... oricum pe affliction toate vrajile sunt instante... deci... nu prea se intampla sa incepi sa castezi si ala sa iasa din range ( cum e la shadow bolt )... parerea mea e sa il dai si pe el jos