View Single Post
Old 24-05-2005, 07:25   #24 (permalink)
Am@DEUS
Pro Termal 81

Am@DEUS's Avatar

Cea mai tare frizerie din Bucuresti este cea de la mine de acasa , unde ma tund de ani de zile cu supermasina de tuns (nu iarba asa cum credeati).

De 2 ori m-am tuns la frizer in viata mea : odata m-a dus tata cu forta cand eram mic , iar a doua oara am fost prin clasa a 9-a cand mi-am zis "hai domne` sa merg si eu la frizer ca nu am fost de mult...; tanti de acolo pur si simplu nu a ascultat indicatiile mele , fie era distrusa (foarte probabil) fie avea dopuri in urechi (putin probabil) . Ii zic: "doamna , in pierdere as vrea" , ea m-a ascultat si si-a pierdut capu de tot , ciumpavindu-ma iremediabil. Dupa tot calvarul , mi-am luat ghiozdanul , m-am facut ca ma duc sa platesc si am fugit imediat fara sa dau nici un ban (ar fi fost culmea sa si platesc).

Asa ca va recomand o masina de tuns , un pic de rabdare si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Din cate am observat majoritatea frizeriilor nu prea au clienti , alea din centru fiind cat de cat mai populate, in rest ... liniste si pace.

Am@DEUS is offline    Reply With Quote