| pe bune ca nu eu ti-am dat parfumurile !!!
bai, te inteleg, imi pare rau de ce ai patit dar nu m-am intalnit niciodata cu nimeni la titan sa ii dau parfumuri si ca sa fac un mic istoric, in urma cu un an aproximativ am avut niste testere (parfumuri de raft cum ar veni) insa nu m-am intalnit cu nimeni in zona titan, iar parfumurile mele erau bune.
in fine pe bursa dupa cum stii sunt f multi baieti care vand parfumuri, probabil ca m-ai sunat, am vb dar nu cred ca ne-am intalnit cel putin nu in aceea zona, oricum de asta e forum sa discutam, fiecare e liber sa spuna ce vrea, iar eu nu am nimic de ascuns, cat despre ceasurile pe carele comercializez v-am spus: sunt niste ceasuri ce copiaza in proportii f mari modelele veritabile insa nu poti avea aceleasi asteptari de la un ceas de 2,5 mil lei asa cum ai fi indreptatit daca ai da 2500 euro, deci va invit sa ramaneti cu picioarele pe pamant! nu sunt super ceasuri! sunt doar niste replici japoneze, mai bune decat cele chinezesti si asta este evident; eu va garantez ca nu oxideaza si ca va pica limbile dupa 3 luni, sunt ceasuri bine finisate din aliaje inoxidabile si au mecanisme care merg bine(myota sau eta), nimic sofisticat
sper ca am lamurit aici aceste probleme si va invit sa vorbim despre ceasuri de acum
|