Thread: Grecia
View Single Post
Old 25-06-2005, 01:53   #20 (permalink)
Merlin
Senior Member

Merlin's Avatar

Am si eu o intrebare poate putin mai puerila si in necunostinta de cauza ... la toate agentiile, preturile pt grecia si turcia, mai au afisata in plus inca o suma exprimata in lei 1,990,000 ... ce reprezinta suma, este taxa pentru viza ? Grecia nu face parte din spatiul schengen ?(deci de ce ar mai trebui viza).... sa nu radeti dar nu stiu situatia ...
Iar privitor la preturi, imi dau si eu cu parerea gandind(cel putin zic eu logic ), daca Grecia e in UE si cine a mai fost prin UE stie care sunt preturile si implicit ca o cafea e 3-4 euro pe putin(la o cafenea obisnuita, deci nu cu pretentii de lux) ... nu m-ar mira ca la un restaurant mai de doamne ajuta si in statiune turistica sa coste tot atat si in Grecia... insa din auzite am auzit si eu ca nu sunt chiar foarte mari preturile, dar fata de Romania cred ca in mod normal presupun ca sunt ceva mai mari ( si nici in Romania la urma urmei nu sunt asa mici)...
Planuiesc si eu o vacanta in Grecia, insa o s-o fac la anul pt ca acum e planificata vara deja ... si cred ca e binevenit topicul pt a mai culege niste informatii...

Merlin is online now    Reply With Quote