View Single Post
Old 11-07-2005, 00:48   #21 (permalink)
stargate
Registered User

stargate's Avatar

Ca tot vorbim de Yahoo Messenger. Mi-am reinstalat Windowsul si am zis... hai sa-mi bag si eu Yahoo Messenger... emoticonuri originale, avatare, alea alea (folosesc de ani buni Trillian - dar in ultima vreme am decis sa renunt la Hotmail). Am ramas masca... in primul rand trebuie sa-l downloadezi cand il instalezi (de parca cine stie ce rahat o fi)... stiu ca pot sa-l copiez dupa aia si sa-l am mereu, dar da-o dracu... ar fi trebuit sa faca 2 linkuri pe site... autodownload si download direct. Ca sa nu mai zic de toate prostiile cu care vine pe default... acum inteleg de ce multe calculatoare ale persoanelor "care nu le are cu calculatoarele" au Yahoo bar si alte crapuri. In fine, sa trecem peste astea. Problemele mele cu acest program:
1) Cum mama naibii il fac sa nu imi afiseze mutra aia penibila cand se loggeaza. In fine, daca cer prea multe cum dracu il fac sa nu ramana fereastra deschisa dupa logare?
2) Cum il fac sa memoreze pozitiile ferestrelor?
3) Cum pot sa modific locatia logurilor pe hard?
Daca nu exista raspunsuri la aceaste intrebari, sau trebuie sa downloadez programe 3rd party ma mut la loc la Trillian in acelasi timp ramanand perplex cum toata planeta poate sa foloseasca acest program si sa fie chiar multumita de el...

stargate is offline    Reply With Quote