Quote:
|
Originally Posted by Keeper_Gismo Stargate... sa nu-ti mai arate cine intra si cine iese in "fereastra" de jos, gasesti in preferinte. Nu uita sa scoti si suntele.. mai ales cel de BUZZ!!!
Eu nu te inteleg pe tine... Daca te-ai obisnuit cu Trilian, de ce trebuie sa critici pe altii ca folosesc altceva? Tu crezi ca mi-a fost usor cu ICQ-ul ?! cu alt+s ca sa trimit mesaje... Mie nu-mi place Gaim-ul ca nu are optiunea pt a te loga invizibil .. trebuie sa selectezi tu dupa ce te-ai logat.. sau o are si nu am gasit-o...
N-o lua in parere de rau, dar nu m-am putut abtine. |
Nu am intrebat asta. Nu e vorba de obisnuinta aici, e vorba de common sense. Citeste cu atentie ce am scris la acele 3 puncte. Nu te critic pe tine ca folosesti YM, nu ma intereseaza, eu critic creatorii lui YM pentru incredibila lipsa de optiuni de bun simt. Daca nu poti sa te abtii, atunci citeste cu atentie ce am scris.
Dark Reign, bineinteles ca am dat custom, eu doar am spus ca ma enerveaza modul in care se instaleaza si vine pe default.
Inca odata, clientul mi se pare OK in ansamblu, cel putin arata mai bine ca Trillian, DAR ii lipsesc niste optiuni care il fac pur si simplu stupid in vederea mea.