|
I-mi cer scuze ca nu am postat mai repede!
iar acum ca sa va raspund la cam toate intrebarile, am mai multe modele, cateva din cele din poza s-au dat deja, insa am adus inca vreo 15 modele de ceasuri ... yo am pus pretzul intre 1 mil si 3 pt ca am f multe ceasuri si vreau sa stitzi cat sa datzi minim si cat maxim! insa va pot zice ca cele pe care le-am postat aici pretzurile ar fii de 1,9 mil iar Breitling 2,1 mil .... mai am acasa niste alte modele noi care arata SUPER care costa intre 2,5 mil si 3 mil si care nu am apucat sa le fac poze ... poate daca o sa mai treaca de weekend o sa le fac niste poze si o sa le postez!
DrFan - nu stiu exact daca pot aduce cu curea din piele pt ca asa-i modelul lui ....
I-mi cer iarasi scuze ca nu am pus pretzurile la fiecare in parte dar ceasurile se dau destul de repede deoarece am niste clientzi destul de fideli care-mi cumpara mai multe de fiecare data si nu prea am niciodata aceleasi ceasuri ... dupa cum am mentionat ... pt cei ce vor sa cumpere mai multe se fac reduceri ...
cel mai bine este sa si sunati al nr: 0727 591 719 ( Rotariu) sau pe mine 0722 47 35 38 (Banica Alex)dupa 6:30 (deoarece sunt la munca) sau in weekend oricand, ne intalnim si aduc toate modelele cu mine si vedetzi ce am si sa va convingeti ...
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE  u can contact me @ : banica.alex@gmail.com; YM: banicaalex / 0722473538 Plotare, Printare, Colantare, Casete luminoase Contact: Sorin; Tel: 0722440192; Email: sorin@diversprint.ro |