|
motivul pt care nu pot pune preturile este pt ca deja am dat cam toate modelele din pozele de mai sus si am adus altele! nu stiu de ce va este asa de greu de inteles! asa cum altii vand parfumuri fara sa puna preturile exacte si yo pot sa vand ceasuri la fel! eu vand cel putin 10 - 20 ceasuri pe sapt si nu iau aceleasi modele de fiecare data!
cei care chiar sunt interesati sa sune la nr oferite mai sus ca sa vada ce ceasuri am (acum mi-au mai ramas vreo 8 sau 9 modele ) si sa se convinga ..
bbs - ai inteles gresit ! preturile sunt negociabile, insa pt cei care iau mai mult primesc o reducere mult mai mare! iar tu daca esti interesat sa cumperi ma suni pe mine dupa 6 sau pe rotariu (ai nr mai sus) la orice ora si vei avea ocazia sa-ti alegi un ceas sau sa faci comanda la un ceas pe care-l vrei ! iar thread-ul l-am facut pt ca vreau sa vand si mai multe cesuri ! cred ca am fost destul de logic, right ?!
Aiwa, daca am incalcat vr'un regulament pe aici .. do u'r job !
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE  u can contact me @ : banica.alex@gmail.com; YM: banicaalex / 0722473538 Plotare, Printare, Colantare, Casete luminoase Contact: Sorin; Tel: 0722440192; Email: sorin@diversprint.ro |