View Single Post
Old 19-07-2005, 09:47   #61 (permalink)
puke.nermu
Registered User

puke.nermu's Avatar

[b]Am si eu o intrebare. Am mai jucat wow before, dar numai pe niste servere aiurea, care cadeau lunar. Si faceam alt cont pe inca un server, unde jucam pana pica, apoi pe altul si tot asha. Dar mi-a ajuns ! Nu am depasit niciodata level 10, si devine frustrant.
De unde pot cumpara jocul ? Pe ce servere sa joc ? Ce servere sunt in Romania ? Cum pot plati abonamentul lunar, prin ce metoda ? Ce tipuri de carduri sunt acceptate ?
Jocul se updateaza automat in timpul jocului sau trebuie sa fac update din cand in gand ? Ce conexiune (average) ar trebui sa am sa nu mi se mijte in shuteuri ?
Celor care imi raspund, multumesc frumos.
AMD Athlon 64 3200+ BOX | Scythe Ninja Al + Cu | Asus A8N32-SLI Deluxe CS nForce4 SLI X16 8-Phase power design, Precision Tweaker: vDIMM vCore FSB | 2 x GeiL 1GB DDR400 ValueRAM | Samsung Spinpoint 250Gb SATA 300| DVD-RW Asus DUAL LAYER, ATAPI | Leadtek NVIDIA GeForce 7900GT, 256MB, PCI-E, Dual DVI | Integrated AC97, 8 channels | Samsung LCD 913 N | Genius wireless KIT TT16E | Antec P150 White *** NEOHE 500 W Source

puke.nermu is offline    Reply With Quote