View Single Post
Old 02-08-2005, 18:24   #71 (permalink)
PraSlea
Nick anterior: Zgarci

PraSlea's Avatar

Problema a inceput cu o zi inainte cand incercam sa scriu si nu aparea nimic la mine dar mesajul ajungea la destinatar. De asemenea tot ce scria el nu ajungea la mine. Chiar ajunsesem sa comunic cu ebe intr un mod haios (eu scriam si dadeam enter el raspundea in status message :P). Ok, am spus, trebuie reinstalat. Asa ca am dat unistall si cand sa dau reinstalez am ajuns in situatia asta. M am incapatanat si am incercat sa l repar fara sa reinstalez windowsul. Dupa ce am verificat sistemul cu KAV si Norton inclusiv versiunile online si teoretic am scos tot ce insemna virus cunoscut am postat aici. Nu aveam nici un serviciu ciudat postat. Procesele erau la minim, nimic in plus si toate verificate. Am curatat registry de n ori. Ulterior am constatat ca mai aveam probleme cu un programel si anume Mirc. Aici insa imi spunea ca e o internal error. Nu am incercat si cu alte chaturi (AIM, ICQ sau HMessanger) pentru ca m au lasat nervi si am reinstalat windowsul. Ciudatenia consta in faptul ca nu mergea absolut nici o versiune de YM sau MIRC. Am incercat si cu full install si cu web install si cu beta si cu altele mai vechi. Nu stiu ce sa cred. Oricum, ma simt penibil ca singura rezolvare a fost sa reinstalez windowsu'.

PraSlea is offline    Reply With Quote