View Single Post
Old 10-08-2005, 15:07   #90 (permalink)
BlkHrt
Evanescent

BlkHrt's Avatar

Cred ca Yahoo Desktop Search ar trebui in viziunea lor sa se ocupe de asta. Iti indexeaza toate conversatiile (dureaza cam... juma' de zi daca ai arhiva mare de tot ) si apoi teoretic esti gata, find as you type. Singura chestie e ca in momentul in care am incercat sa folosesc minunatia, n-am reusit decat sa o inghet.
Ma rog, trecand peste asta, am facut o usoara criza de nervi ieri cand am vazut ca au schimbat progress bar-ul la transferuri (acum nu mai am procente, mi se parea foarte important), ca nu au inclus smiley-ul meu preferat din concurs dar le-au preferat pe altele absolut inutile (vina americanilor retardati care au votat, nu a lor) si ca intr-adevar majoritatea smiley-urilor arata mai RAU decat inainte.
Plus de asta, aveam un bug sinistru legat de barile pentru text/audibles care imi nenoroceau dimensiunile ferestrei daca dadeam on/off, dar din fericire chestia asta s-a rezolvat in mod miraculos.
In orice caz, imho v7beta a fost cea mai buna versiune pe care am avut-o vreodata pe calc, finalul are schimbari in rau, dar mai mult fun cu audibles noi and shit. Oricum, fata de calamitatea care era v6... tot e ceva *sigh*.
Macar acum vor upgrada si acei gica contra care nu-si pusesera beta fiindca "vezi doamne, e beta", refuzand sa inteleaga ca uneori un beta poate fi mai sanatos decat un precedent final facut la caterinca.

BlkHrt is offline    Reply With Quote