Cred ca Yahoo Desktop Search ar trebui in viziunea lor sa se ocupe de asta. Iti indexeaza toate conversatiile (dureaza cam... juma' de zi daca ai arhiva mare de tot

) si apoi teoretic esti gata, find as you type. Singura chestie e ca in momentul in care am incercat sa folosesc minunatia, n-am reusit decat sa o inghet.
Ma rog, trecand peste asta, am facut o usoara criza de nervi ieri cand am vazut ca au schimbat progress bar-ul la transferuri (acum nu mai am procente, mi se parea foarte important), ca nu au inclus smiley-ul meu preferat din concurs dar le-au preferat pe altele absolut inutile (vina americanilor retardati care au votat, nu a lor) si ca intr-adevar majoritatea smiley-urilor arata mai RAU decat inainte.
Plus de asta, aveam un bug sinistru legat de barile pentru text/audibles care imi nenoroceau dimensiunile ferestrei daca dadeam on/off, dar din fericire chestia asta s-a rezolvat in mod miraculos.
In orice caz, imho v7beta a fost cea mai buna versiune pe care am avut-o vreodata pe calc, finalul are schimbari in rau, dar mai mult fun cu audibles noi and shit. Oricum, fata de calamitatea care era v6... tot e ceva *sigh*.
Macar acum vor upgrada si acei gica contra care nu-si pusesera beta fiindca "vezi doamne, e beta", refuzand sa inteleaga ca uneori un beta poate fi mai sanatos decat un precedent final facut la caterinca.