View Single Post
Old 17-08-2005, 15:45   #60 (permalink)
cami
Registered User

cami's Avatar

Salut tuturor!

Am incercat si eu o gramada de softuri de contorizare si intr-un final am ramas la cefesuite.Parerea mea e ca isi face treaba cat se poate de bine,destept gandit insa mai are si el bugurile lui evident si necesita un pic mai mult timp sa il configurezi cum trebuie.Dar odata ce ai reusit o sa ai parte de multe surprize:schimbi tot personalul si iti dublezi incasarile!
Cel putin la capitolul "verificare angajati" e de nota 10...scoate toate tipurile de rapoarte posibile si imposibile(tzi le trimite si pe mail periodic daca vrei,ex.din ora in ora)...statistici,cat au fost ocupate calculatoarele,cati clienti,bani incasati,produse vandute etc.Pt. cei care nu folosesc deepfreezul are tot felul de restrictii...ascunde partitzii,da disable la diverse combinatii de taste,chiar si la net.Ce sa va mai zic?Eu lucrez cu el deja de 3 ani si sunt multumita.Merita incercat zic eu,si insistat in a-l face sa mearga cum trebuie.Nu renuntati de prima data cand dati de vreo problema.
Si adevarul este ca,majoritatea salilor de net falimenteaza din cauza angajatilor care fura de rup,asha ca numai de voi depinde cum merge afacerea.

Bafta!

cami is offline    Reply With Quote