View Single Post
Old 17-08-2005, 21:03   #43 (permalink)
toro_ro
Registered User

k'tav wrote:
Quote:
nu stiu ce ai vrut sa zici, stiu doar ca ai zis ca PST e MAI MULT adventure decat rpg.

invata mai intai sa faci o conversatie inainte sa intri pe un forum, nu daca nu iti convine ce zice altu incepi sa faci pe inteligentu ca de multe ori exista riscu sa te faci de ras... cu searchu ala pe google exact asta ai dovedit, ai obtinut 156 de rezultate cautatnd: planescape+torment+"role-playing adventure" - un lucru extraordinar, cred, pt tine... in schimb daca cauti cu: planescape+torment+"role-playing game" o sa ai un soc probabil...
asta ca sa iti dai seama cat de adventure e jocu si cat de rpg e, folosind o metoda stupida, dar propusa de tine, adica cautarea pe google
asta o fost feeling-ul meu, pentru ca accentul in joc s-o pus pe poveste shi nu pe combat...

da frate, eu ma dau inteligent cand zic urmatoarele:
Quote:
"role playing adventure" - hai ca asta e tare, deci tie din descrierea asta ti se pare mai important termenul adventure, care aici nu se refera la genul unui joc, ci la sensul propriu al cuvantului, in schimb role play nu are nici o importanta???
Quote:
apropo, un rpg NU trebuie sa fie axat pe combat ca sa fie mai rpg decat adventure, ci din contra, pe story si dialog. alea bazate pe combat se numesc hack and slash...
Quote:
sunt de acord cu ce ai spus, asta era si parerea mea. dar oricat de adventure oriented ar fi PST NU il poti numi adventure si nu RPG! jocul este RPG 99%. dar, doar prin faptul ca este RPG evident ca are elemente adventure, si diablo are in proportie de ~5%...
bogy wrote:
Quote:
Planescape Torment este RPG 100%. Daca iei in considerare faptul ca iei parte la o aventura in cadrul jocului nu poti spune ca e Adventure, ca asa si la BG si IWD si NWN iei parte la o aventura dar ele nu sunt Adventure nicidecum. Oricum a fost o afirmatie negandita din partea lui toro_ ro asa ca o las balta.
jack_sparrow wrote:
Quote:
Partea de "story-oriented" cred ca da un feeling celor care au mai jucat adventure games, dar nu se innebunesc dupa rgp-uri sa aprecieze acest joc. Cunosc asemenea persoane - care intamplator sau nu, dupa ce au jucat acest joc nu le-a mai placut nici un alt rpg (desi au incercat jocuri precum BG). Si au spus exact ceea ce spune toro_ro (ce anume i-a atras la joc - elementele de adventure). Aceiasi oameni urau cu pasiune partile de combat din joc
jack_sparrow ai dreptare in procent de 90%, cu o singura exceptzie...nu urasc partea de combat, dar in PST mi s-o parut ca era de forma ...

ideea este urmatoare, bogy shi k'tav nu vor sa accepte ca cineva sa zica ca PST este de un RPG/adventure, shi probabil ca nu are de-a face cu persoana mea sau cu facultatzile mele mentale...de ce? nu stiu...

toro_ro is offline    Reply With Quote