View Single Post
Old 18-08-2005, 10:05   #45 (permalink)
Nicky_Santoro
uninstitutionalized sociopath

Nicky_Santoro's Avatar

Deci Diablo I a fost primul RPG ... dupa aceea a aparut baldur's gate la care stateam 1 ora ca sa aleg un caracter si dupa 3 luni observam ca am dezvoltat vrajile slabe si alte lucruri. Nu il critic ci doar spun ca a fost prea complex. La Diablo II cel putin a fost totul super ok ca si complexitate, nu puteai sa te dezvolti pe mai multe parti, nu puteai sa ai arme proaste. Deja skill-ul, abilitatile unui jucator se vedeau intre 2 de acelasi nivel/rasa pe cand la Baldur's gate din 20 de jucatori, nici unul nu se aseamana. Poate unii chiar aici gasesc frumusetea. Nu prea sunt de acord ca Diablo I si II au fost hack & slash ... de ce ? pt ca erai non stop in priza si omorai la greu .... gaseai arme si castigai experienta .... am ajuns cu Barbarul la lvl83 si incepusem cu Paladinul, nu l-am dezvoltat bine la lvl45 deja era varza cu spell-urile, le dezvoltasem cam slabut si cu sorceress lvl68. In schimb ca RPG care s-ar fi apropiat de gusturile mele, este Dungeon Siege ... pacat ca aceste jocuri iti mananca foarte mult din timp, o combinatie intre quest/read/explore si hack&slash ca sa citez de mai sus. Diablo a fost mai sarac in elemente explore si quest si poate de aceea mi-a placut.
PS: putem sa includem si GTA San Andreas in lista de rpg-uri ... ca are si asta elemente de rpg in el, de ce nu?
I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space -

Nicky_Santoro is offline    Reply With Quote