View Single Post
Old 21-08-2005, 17:35   #22
hulubei
Registered User

În zona Mihai Bravu merge ca la tine epsilon, destul de slab ziua şi cu multe întreruperi pe motiv că se modernizează reţeaua. La mine în Malu Roşu au zis că din septembrie e gata şi sper aşa să fie şi să meargă bine, fără întreruperi să renunţ la trăznaia de 128kbps extern @ 10€ care-i dau acum într-o reţea de cartier şi unde-mi pică la primul nor sau tâmpit care taie câte un cablu.
Ar fi super oferta aceea preconizată cu 512 - 1024 - 2048kbps la 12 - 20€ respectiv tarif neştiut. Aproape că mă încântă cei 1024kbps la 20€.
În rest de Astral sunt scârbit, nu a mers decât în prima lună şi în genere noaptea la maximul de atunci (256kbps) iar tariful este aberant. Plus că surse din interior au confirmat faptul că există limitări puse home-userilor în perioada zilei.
Mai sunt interesat de oferta Romtelecomului sau a Globtelului, dar amândouă stagnează tocmai din cauza ADSLului (prima din prostie, a doua din prostia primei).
Ceva noutăţi?

P.S. Cred că threadul ar fi mai bine dedicat internetului în Ploieşti şi nu doar UPCului căci sigur pe toţi ne interesează cea mai bună ofertă pe care o putem primi

hulubei is offline    Reply With Quote