Quote:
|
Originally Posted by Bunic Buey , eu nu sunt de mult prin Bucuresti , si a cam venit vremea sa mai dau jos din latze  . Well , recomandati-mi si mie va rog , niste frizerii mai selecte , unde sa nu-si bata astia joc de mine ,eu fiind un tip dragutz de fel  - I mean ...you know , sa ma tunda exakt cum ii zic (eventualsa aleg dupa revista  ) , sa fie niste don'soare dragute,zambaretze si nu un nene cu mainile suparate  , etc ... si daca au si preturi faine , ar fi si mai frumos din partea lor ...
Multumex! |
buey pe mine ma intereseaza mai exact partea cu revista din ce a intrebat baiatul asta... la expert barbers asta de-l lauda lumea au si revista? ca nu ma pricep sa-i explic in cuvinte cum vreau sa fiu tuns... vreau sa aleg o poza din cateva sute si sa-i zic 'vreau asa'; ca de aia dau banu'.... m-am saturat sa fiu ciuntit de toate dobitoacele de cartiere... iar pana de curand am avut pleata, in ultimii 5-6 ani n-am avut treaba cu frizeriile..... iar inainte de asta ma tundea un tip in regie (good old times....)