View Single Post
Old 03-10-2005, 14:39   #56 (permalink)
Misa
Guest

Quote:
Originally Posted by accusive
in calitate de hair-stylist eu iti recomand sa nu mai bagi foarfeca de filat in par .. dute la un salon mai bun ... cu personal tanar ... care stie sa faca o fidelizare ( scoatere a grosimii din par ) cu o foarfeca normala
In calitate de hair stylist iti spun, conteaza foarte mult si foarfeca cu care tunzi si cat filezi, daca filezi la 1-2 cm de varfuri nu ai de ce sa iti faci probleme, daca bagi foarfeca de filat mai adanc intr-adevar parul se poate deteriora in timp. Nu foarte mult stilisti, frizeri, coafori cunosc tehnici de tuns ( pivot point, deep cut, undercut, etc). Iti doresc sa ai 5 cliente sa te astepte si tu sa filezi cu foarfeca de tuns pe fiecare in parte, o sa vezi cat timp castigi cu foarfeca de filat, intr-adevar iese putin diferit insa totul se rezuma si la ce vrei sa iasa

Intr-adevar din ce am auzit si eu frizeria de pe Dorobanti, Expert Barbers este destul de renumita. O recomand cu toate ca lucrez si eu pe Dorobanti insa stiu ca pe patratica lor sunt foarte buni si nu am vrut sa ma abat de la subiect

Reply With Quote