Quote:
|
Originally Posted by accusive in calitate de hair-stylist eu iti recomand sa nu mai bagi foarfeca de filat in par .. dute la un salon mai bun ... cu personal tanar ... care stie sa faca o fidelizare ( scoatere a grosimii din par ) cu o foarfeca normala |
In calitate de hair stylist iti spun, conteaza foarte mult si foarfeca cu care tunzi si cat filezi, daca filezi la 1-2 cm de varfuri nu ai de ce sa iti faci probleme, daca bagi foarfeca de filat mai adanc intr-adevar parul se poate deteriora in timp. Nu foarte mult stilisti, frizeri, coafori cunosc tehnici de tuns ( pivot point, deep cut, undercut, etc). Iti doresc sa ai 5 cliente sa te astepte si tu sa filezi cu foarfeca de tuns pe fiecare in parte, o sa vezi cat timp castigi cu foarfeca de filat, intr-adevar iese putin diferit insa totul se rezuma si la ce vrei sa iasa
Intr-adevar din ce am auzit si eu frizeria de pe Dorobanti, Expert Barbers este destul de renumita. O recomand cu toate ca lucrez si eu pe Dorobanti insa stiu ca pe patratica lor sunt foarte buni si nu am vrut sa ma abat de la subiect