Majoritatea ma stiu de BEASTMAST...prea putini de adi...ma ocup cu retele de cartier...de curand mi-am deschis si o firma ca sa fie totul legal...studiez de ani de zile preturile & stuff ... eu va spun o chestie ...tot ce se intampla in Ploiesti nu inseamna "netu din Romania" dar oricum este mare tzeapa...in afara 3Mbps se vand cu 30 $ si iti garanteaza 1Mbps...in schimb RDS Ploiesti vinde cu 500 $ 1 Mbps . cam mare diferenta nu ?ei bine va zic eu o chestie...in Bucuresti RDS vinde cu 300 $ si poti sa il scoti si mai ieftin ... eu detin o retea in zona de sud a ploiestiului...incerc sa schimb imaginea internetului.... cunosc majoritatea retelelor din Ploiesti si pe adminii lor... so ... Sud bariera buc - RackNet Soft ( cel mai mare tzepar al retelelor ) , Kulak Net - republicii ( a incercat sa faca treaba dar nu a inceput bine caci mmcu este reseller) ... Gerea - 23 august si malu roshu ... la fel preferat al rds-ului dar nu are cunostintele necesare ( aka A Computers ) ... Shadow - 9mai - Valecs parca este firma ... primu` client al rds-ului ... voi trageti concluziile.mai nou evolva a intrat in ploiesti ... merge destul de bine dar ii cam doare la basca ...eu ii sustin dar se misca super greu ... baieti valabili tot respectul pentru Adrian Petrus dar doar atat...cat despre retele aici ... no chance ... toti trag pentru ei...cand o fi vreunu mai periculos care sa le deschida ochii ca daca s-ar infiinta InterLan pe Ploiesti s-ar schimba situatia...dar asta e ... eu va dau un sfat ... daca vreti sa faceti treaba...aveti retea sau ceva de genu ... nu va duceti la rds , mmc , globtel , etc ... vb cu baietii cu retele ca daca va uniti cu ei luati mai ieftin ... ce bine ar fi sa ne unim toate retelele sa luam net de la unul singur...scoatem netu 100 $ / mbps ...cred ca fiecare admin de retea si-ar permite sa ia net sa dea la fiecare utilizator un 200 K de download si vreo 5 Megi de metro cu Bucuresti si local 10 Megi ... pentru cei care citesc mesajul meu fie ca sunt de la rds , astral , upc , evolva etc ... sustin ca ceea ce am zis ar fi mai bine si ptr voi si ptr noi ... cei cu retele care vor sa adere la proiectul meu de interlan ploiesti sa ma contacteze pe yahoo
beastulika@yahoo.com.