View Single Post
Old 16-10-2005, 08:42   #93 (permalink)
muntealb
Registered User

muntealb's Avatar

Beastmast, ideea ta cu Interlanul ploiestean nu este rea, insa nu cred ca va fi usor de realizat, mai ales daca tu te apuci sa ii critici in mod deschis aici pe forum pe administatorii altor retele, care iti pot fi potentiali parteneri. In Bucuresti exista asa ceva ( http://www.interlan.ro/ ), insa nu a intrunit unanimitatea admnistratorilor retelelor de cartier, dar nu cunosc exact motivele pentru care multe retele nu s-au asociat la Interlanul bucurestean (in afara poate de orgoliile personale).

Din cite am vazut eu pe http://www.retele.net/lista.php ai o retea (Beastmast LAN) destul de mare, insa caracteristicile tehnice puse de tine acolo imi par un pic exagerate :

Viteza Internet / Metro / Retea : 20480 kbps / 102400 kbps / 100 Mbps

Sa intelegem ca tu oferi acces la internet (extern) cu 20 mbps si metropolitan 100 mbps ? Cred ca pe undeva este o greseala de tastare.

Iar pretul este de 350 de lei, banuiesc ca din cei noi. Dar 350 RON = 3.500.000 ROL. Cine da 3,5 milioane ROL lunar pe internet ? Cred ca iarasi este vorba de o greseala de tastare, poate ca e vorba de 35 RON (350.000 ROL).

In rest succes cu constituirea Interlanului ploiestean, ar reprezenta o concurenta redutabila pentru UPC (care nu are retea metropolitana) si chiar pentru viitorul ADSL de la RT cind va ajunge in Ploiesti. Sfatul meu este sa fii totusi mai diplomat (mai rezervat in aprecieri la adresa celorlalti), in definitiv toti administratorii de retele sinteti in aceeasi "barca" si aveti tot interesul sa fiti uniti, nu dezbinati de orgolii si conflicte personale.
Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri.

muntealb is offline    Send Message via Google Talk to muntealb Reply With Quote