|
Epsilon, nu este neaparat necesar ca lucrurile sa decurga asa cum prevezi tu, desi poate ca si asta este o posibilitate, nefericita dealtfel. Din cite stiu eu de pe situl lor, Interlan Bucuresti nu are un sef, ci un Consiliu Director, format cel mai probabil din toti administratorii retelelor componente. De aceea spun eu ca initiatorii unui astfel de proiect in Ploiesti trebuie sa-i contacteze pe cei din Bucuresti, pentru ca astfel au mai multe sanse sa-si duca proiectul la bun sfirsit, invatind din experienta altora. Iar din punct de vedere practic Ploiestiul are un avantaj, anume ca fiind un oras mai mic decit Bucurestiul costurile de interconectare vor fi si ele (substantial) mai mici.
Cit despre schimbarea numelui firului (in "Prahova Internet"), cred ca internautii ploiesteni (sau prahoveni) care sint de acord cu acest lucru ar trebui sa trimita un mesaj personal unui administrator sau moderator cu aceasta solicitare.
Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri.
|