| Placut Impresionat !!!
chiar am fost impresionat cand am vazut ca cineva intr-un timp atat de scurt a putut sa discute despre problema care am puso.am sa raspund pe cat se poate la intrebarile care si le-au pus ceilalti utilizatori..epsilon da ne cunoastem , am fost colegi de clasa.si sa realizezi interlan nu este greu...esti chiar usor...deja beneficiem de ajutorul catorva fondatori ai interlanului din Buc...vb in cunostinta de cauza...se vorbea de net in boldesti scaieni...inca o data ...ma repet ... se poate net oriunde ... id : beastulika si am sa iti explic tot ce trebuie sa faci ca sa primesti internet ptr reteaua ta acolo...se spunea ca i-am criticat pe admini...nu am criticat pe nimeniin afara de rake..sau cel putin asa am simtit eu...internetul in prahova ar fi mult mai puternic...eu...sincer...cred ca as putea sa realizez ce s-a propus numai si numai daca admini celorlalte retele -care sunt la fel de multe ca in Buc(vezi epsilon) dar este un oras mai mic- ar fi de acord.intr-adevar am gresit putin pe interlan si am sa modific acum !!!
|