View Single Post
Old 18-10-2005, 19:57   #9
muntealb
Registered User

muntealb's Avatar

Migabi, ma tem ca noi insine, internautii obisnuiti sintem tratati ca niste "panarame" de catre companiile de telecomunicatii. Sintem pusi de catre cablisti sa asteptam ani intregi pina sa fie modernizata reteaua de cablu si nici atunci nu este sigur ca se va da drumul la internet (cazul meu care am asteptat un an si jumatate pina ca RDS sa activeze reteaua modernizata, lucru facut numai de teama ADSL-ului de la RT). Si nici RomTelecom nu sta mai bine cu repectul fata de internautii care i-au umplut buzunarele ani de zile cu conectarea lprin dial-up. Dupa ce au recunoscut ei insisi ca au intirziat foarte mult cu introducerea ADSL-ului, odata ce au facut-o s-au gindit sa ne jupoaie de bani pentru un prapadit de 1 mbps (si ala limitat), care i-ar face sa rida pe internautii din Franta sau din orice alta tara din Europa de Vest. Pina si internautii greci stau mai bine, pentru ca au mai multe variante de abonament, desi si acolo OTE practica niste tarife exagerate fata de caracteristicile tehnice ale conexiunilor.

Panorama sau panarama este bine de stiut care este starea adevarata a internetului romanesc si a celui bucurestean in special, despre care unii internauti din provincie cred poate ca este raiul pe pamint, cind lucrurile nu stau deloc asa si daca nu ar fi fost retelele de cartier multi s-ar fi chinuit inca ani buni pe dial-up.
Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri.

muntealb is offline    Send Message via Google Talk to muntealb Reply With Quote