Quote:
|
Originally Posted by tzur Final Fantasy VII - dupa parerea mea cel mai bun joc aparut vreodata. Chiar acum il joaca o prietena a 3-a oara.
M-am mai jucat la viatza mea Diablo 1&2 si Morrowind dar nu se compara, nu te fac sa traiesti la maxima intensitate in lumea lor, sunt doar addictive si niste jocuri foarte bune in general.
Cred ca o sa incerc si eu FallOut.
Mai vreau sa incerc Albion - un RPG f vechi cred ca e chiar din 1996, dar am tanjit enorm la vremea respectiva dupa el si nu am reusit sa-l fac rost. L-a jucat cineva ? |
Da. Ai dreptate, si eu consider, si nu njumai noi, e o parere generala, ca seria Final Fantasy e unul dintre cele mai reusite RPG. Tzin minte ca eram mic, si prietenii mei jhucam FF II pe un Comodore Amica 2000. Am tinut mult sa joc macar un episod din saga, dar nu am apucat nici pana acum macar.
Respect pentru opinia ta, e una justa.
AMD Athlon 64 3200+ BOX | Scythe Ninja Al + Cu | Asus A8N32-SLI Deluxe CS nForce4 SLI X16 8-Phase power design, Precision Tweaker: vDIMM vCore FSB | 2 x GeiL 1GB DDR400 ValueRAM | Samsung Spinpoint 250Gb SATA 300| DVD-RW Asus DUAL LAYER, ATAPI | Leadtek NVIDIA GeForce 7900GT, 256MB, PCI-E, Dual DVI | Integrated AC97, 8 channels | Samsung LCD 913 N | Genius wireless KIT TT16E | Antec P150 White *** NEOHE 500 W Source