|
Epsilon, n-am zis cu rautate de "bagatul pumnului in gura", ci in gluma. Pe tine nu te uimeste (sau binedispune) entuziasmul nemarginit al lui Beastmast, atunci cind vine vorba de internetul ploiestean ? Sau afirmatia lui ca se bate de la egal la egal cu UPC-ul si il va invinge in final ? Cu ce face rau firului, poate ca mai degraba ii da un pic de culoare... Sincer vorbind daca nu era micul dialog cu el, firul ar fi fost acum pe pagina a doua, in drum spre arhiva. Si nu trebuie uitat ca daca e un fir dedicat UPC-ului poate ca angajatii acestui cablist ar trebui sa afle la prima mina ce le pregateste concurenta, pentru ca sint sigur ca firul e monitorizat de UPC. Mai mult, eu ii invit pe cei de la UPC Ploiesti sa-si dea cu parerea (anonim desigur, daca asa vor) despre planurile lui Beastmast si sa ne spuna daca ele sint fezabile sau doar o abureala forumistica.
Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri.
|