View Single Post
Old 20-10-2005, 17:31   #120 (permalink)
muntealb
Registered User

muntealb's Avatar

Epsilon, n-am zis cu rautate de "bagatul pumnului in gura", ci in gluma. Pe tine nu te uimeste (sau binedispune) entuziasmul nemarginit al lui Beastmast, atunci cind vine vorba de internetul ploiestean ? Sau afirmatia lui ca se bate de la egal la egal cu UPC-ul si il va invinge in final ? Cu ce face rau firului, poate ca mai degraba ii da un pic de culoare... Sincer vorbind daca nu era micul dialog cu el, firul ar fi fost acum pe pagina a doua, in drum spre arhiva. Si nu trebuie uitat ca daca e un fir dedicat UPC-ului poate ca angajatii acestui cablist ar trebui sa afle la prima mina ce le pregateste concurenta, pentru ca sint sigur ca firul e monitorizat de UPC. Mai mult, eu ii invit pe cei de la UPC Ploiesti sa-si dea cu parerea (anonim desigur, daca asa vor) despre planurile lui Beastmast si sa ne spuna daca ele sint fezabile sau doar o abureala forumistica.
Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri.

muntealb is offline    Send Message via Google Talk to muntealb Reply With Quote