View Single Post
Old 21-10-2005, 15:25   #20 (permalink)
muntealb
Registered User

muntealb's Avatar

Monstru, previziunea mea cu viteza de 1 mbps oferita de cablisti la 15 EUR se refera la a doua jumatate a anului viitor. Sau nici macar sperante sa nu mai avem, ne gasim deja in iadul internetului ("lasciate ogni speranza voi ch'entrate... cf. Dante"), fara putinta de avansare nici macar in purgatoriul unitatilor de mbps, daca nu in raiul zecilor de mbps ? Peste un an cea mai mare parte din internautii (vest)europeni o sa zburde cu viteze de la 10 mbps in sus si noi o sa stam inca pe citeva sute de kbps ? Posibil, dar cred ca piata se va misca pina atunci si previziunea mea se va adeveri, din cauza ca se va face in sfirsit simtita concurenta cablu - ADSL.

Si apropo, cine face legea in Brasov, cablistii sau retelele de cartier ? Cine are cei mai multi abonati si ai carui abonati sint mai multumiti de calitatea serviciilor ?
Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri.

muntealb is offline    Send Message via Google Talk to muntealb Reply With Quote