|
Discutie aseara cu o reprezentanta Astral tehnic:
(dupa 10 min.in asteptare)
Buna seara,sun la Astral pt.a nu stiu cata oara si nu se rezolva nimic cu externu!M-ati pus sa va dau si screenshots cu loss de 19%,v-am trimis mail la support!
Astral: Ma numesc ...bla,bla.Stati sa verific sa vad daca ati mai sunat la noi,aaaa... da vad ca si cu mine ati mai vorbit!
Stiti problema asta o am de o luna si ceva iar banii pe abonament(1.300.000 lei internet + obligatoriu ab tv de care nu am nevoie) i-am platit regulat dar nu s-a rezolvat nimic!
Astral: Da aveti dreptate,imi pare rau!O sa trimit sesizarea mai departe si sa speram ca se rezolva.
Stiti ca la banii astia daca mai pun 200.000 lei pot beneficia de servicii mult mai bune decat la Astral?
Astral: Ne pare rau sunt ceva probleme cu externu la care se lucreaza din greu dar din pacate nu s-a rezolvat inca!
Daca nici saptamana viitoare nu se rezolva nimic atunci ma vad nevoit sa reziliez contractul si sa caut altceva!
Astral: Da imi pare rau ,dar totusi mai asteptati putin ca trebuie sa se rezolve.
Din pacate Astral o companie "gigant cu piciore de lut"(cum bine spunea cineva pe aici pe forum), care are ca slogan "Astral creat sa evolueze!"(OMG!) cu manageri indiferenti si incompetenti care prefera o stare letargica in care salariile personale merg iar clientela nemultumita emigreaza spre alte zari.