Quote:
|
Originally Posted by MYSTIK Terror, esti un pushti care nu a apucat vremurile bune: Dune2, Red Alert (Aftermath), Starcraft (pe vremea aparitiei) si alte asemenea.
Sa nu mai vb de jocuri gen SimCity. Care acum "merg"... pe sisteme noi.
Alea erau vremuri, cand gameplay-ul era baza, nu grafica. Am jucat Age Of Empires III, de curiozitate... si nu mi-a placut deloc! Multa grafica, dar foarte impractic jocul. Mi se pare o tampenie. Prea dificil ca sa fie usor de jucat. Te pierzi in meniuri, iar asta nu-mi place. L-am sters de nu s-a vazut!  |
Amice eu ma joc pe calc. de pe vremea HC-ului, asa ca nu cred ca sunt un pusti, probabil tu nu te nascusei pe vremea aia, nu am zis ca nu a fost un joc buni pe bune si eu l-am jucat luni intregi (MP) deci nu am zis ca e un joc nasol, dar totusi dupa atatzia ani mi se pare ciudat sa intrebe cineva asa ceva.
Si acu sa te sustin

starcraft jucam cand eram caminist eu vs. alti 3 aliati (deci aveam valoare) si cat despre empires III sunt iar de acord cu tine un joc aberant (ma enerveaza si chestia ca in 1280x1024 meniul este cam gigantic si o fereastra prea mica pt. a vedea actiunea).
Ar fi frumos sa intreb si eu acu care mai joaca UFO 1

un joc foarte reusit (avea 3 diskete) si uite ce clone imputite au aparut.
observ ca putini isi mai dau interesu sa gandeasca un joc nou in care sa implementeze ceva nou. Tot ce fac ei cloneaza nume de mare succes si mai rau decat atat le mai strica si numele.